ERC acomiada la temporada política amb un sopar

Dijous de la setmana passada la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya convidava a militants i simpatitzants a sopar a El Jardinet del Casal Cultural. A l’acte també van assistir membres de Súmate, MES i Junts pel Sí.

El Jardinet del Casal Cultural ha estat el lloc escollit per ERC per tancar el curs polític. Una centena de persones es congregaven per compartir un sopar d’estiu mentre escoltaven els parlaments de membres destacats del partit i d’altres formacions convidades a l’acte com Súmate, Junts pel Sí i MES.  Concretament, a l’acte van assistir 125 persones, 50 més que en el sopar de l’any passat. “Que hi hagi més gent vol dir que fem bé la feina, que arribem a més gent  i que estan contents amb els resultats”, explicava el portaveu d’Ara Mollet-ERC-MES, Oriol López.

 


A l’acte també va assistir el diputat al Congrés Joan Tardà, qui es mostrava “molt content amb la feina que fan els companys de Mollet. Sempre que vinc a la ciutat tothom m’ho comenta”.  En referència a la seva feina al Congrés, Tardà arribava a la conclusió que “els partits majoritaris no han estat capaços de posar-se d’acord en res, només en negar-nos el dret a decidir”, i afegia que “el PP i el PSOE, en els darrers anys, ni tant sols han estat capaços de pactar cap mesura que permetés combatre aquesta malaltia que està menjant el cos de la democràcia: la corrupció”.

 


De la seva banda, el president de Moviment d’Esquerres (MES), Alfons Palacios,  creia que “cal que hi hagi una  veu que representi el socialisme català i que estigui diferenciada a la situació que actualment està presenciant el PSC, que està massa lligada als plantejaments del PSOE”. L’objectiu de MES és “consolidar el projecte per arribar encara a més gent” i asseguren que a Mollet seguiran anat de la mà d’ERC perquè “hi estem molt còmodes”.

 

Edicions locals