El CF Mollet UE presenta alguns canvis interns per la propera temporada

Francisco Barrero Alcaide serà el nou director tècnic del primer equip i del Juvenil A i Rubén Pellitero serà el nou coordinador de l’àrea de porters.

El CF Mollet UE ha presentat els canvis en el seu organigrama intern. Entre les novetats destaca la incorporació de Francisco Barrero Alcaide com a nou tècnic del primer equip i del Juvenil A en substitució de David Anglada, que seguirà com a membre de la junta i com a responsable de logística, manteniment i material. Barrero qualifica el nou repte “d’engrescador” i l’assumeix amb “molta il·lusió i responsabilitat”.

 


Un altre canvi és la incorporació de Rubén Pellitero com a nou coordinador en l’àrea de porters. Pellitero s’encarregarà dels entrenaments del f-11 del club i Juanma González dels entrenaments dels porters de f-7.

 


Com ja avançavem la setmana passada, José Luís Rodríguez Beltrán, deixa el seu càrrec en l’àrea de comunicació del club per motius professionals després de cinc temporades. El substituiran Joan Tura Vico i Xavier Ribas.

Edicions locals