Fussion, un nou concepte per relaxar-te

Plaça Catalunya, 5 - Tel. 669 40 56 96

Fussion és un nou establiment dedicat al sector de la restauració que al juny d’aquest any ha obert les seves portes. Dos emprenedors amb llarga trajectòria a Mollet, el gerent durant molts anys del Bar La Pera i el gerent del local Moon Orange, han decidit associar-se per obrir un nou establiment a la ciutat que engloba els dos conceptes. Sota el nom de Fussion, al centre de la ciutat trobaràs una cafeteria-cocteleria que ofereix una gran varietat de productes.

 


A Fussion podràs prendre un cafè de qualitat acompanyat de la seva tradicional brioxeria elaborada diàriament. A més, també ofereixen una gran varietat d’entrepans, tant calents com freds, i les tapes més tradicionals per picar alguna cosa a qualsevol hora del dia o realitzar un àpat variat. A Fussion també trobaràs còctels, tant amb alcohol com sense, i una desena de sucs de fruites naturals, orxates, granizats, batuts i gelats de gamma premium.

 


Fussion disposa tant de saló interior com de terrassa situada enmig de la Plaça Catalunya, un espai de vianants ideal per relaxar-se una estona al centre de la ciutat.

 


No ho dubtis, visita’ls i coneix aquest nou concepte de cafeteria-cocteleria.

Edicions locals