Territori i Sostenibilitat licita la redacció del Pla de mobilitat del Vallès

L’estudi avaluarà la funcionalitat de les actuals infraestructures viàries i ferroviàries amb l’objectiu d’estructurar un sistema de transport públic competitiu

El departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha licitat la redacció del Pla de mobilitat del Vallès Oriental i del Vallès Occidental. Aquest estudi analitzarà les infraestructures viàries i ferroviàries existents al territori i també les previstes de construir. L’estudi vol donar resposta a les necessitats a les necessitats de mobilitat de la zona, segons apunten des del departament.

 

 

El document que es redactarà, farà una proposta d’eixos i actuacions per estructurar un sistema de transport públic competitiu considerant tots els actors implicats.

 

 

Tot i que la redacció del Pla s’ha licitat a una empresa, es preveu obrir un procés participatiu en línia obert a tota la ciutadania, món associatiu i món empresarial perquè facin les seves aportacions en aquest pla. La redacció del Pla i de l’expedient d’avaluació ambiental estratègica associat tenen un termini de redacció de sis mesos.

Edicions locals