La Colla dels Morats convida la gent a viure el "Nadal d'Estiu"

La colla prepara enguany activitats ambientades en l'època nadalenca i convida a la participació de la gent per aconseguir la victòria de la Festa Major

Arriba la Festa Major d’Estiu i et convidem a viure-la amb nosaltres. Organitzem desenes d’activitats per a tots els públics i enguany us volem presentar el nostre Nadal d’estiu.

 

 

Si pensar en cantar nadales amb el banyador posat et fa treure un somriure, i muntar l’arbre de Nadal sota l’aire condicionat et fa il·lusió, tu ets dels nostres! Atreveix-te a participar en totes les nostres activitats Nadalenques i a ajudar a la colla en les proves per poder guanyar la Festa Major!

 

 

Preparem actes pels més menuts, pels joves i pels més grans de la casa, no hi pots faltar. Vesteix la samarreta, lliga’t el mocador i, tant si ets de la Colla Morada com de la Colla Torrada, SURT AL CARRER!

 

 

Fredolic o calorós, no importa, la Colla Morada té ganes de conèixer-te. Deixa la por i la passivitat a un costat, posa’t el barret festiu i surt al carrer a cantar nadales al ‘Tapes Tour’, a picar al Tió al ‘KaliTió’, a comprar la loteria ‘Fem-la Grossa’, al Monòleg Morat i a agafar caramels a la ‘Gran Carrossa de Reis Morats’ de dimarts a la tarda! I això només és un tast de totes les activitats que tenim preparades aquest any per a les molletanes i els molletans.

 

 

Busca’ns, t’estem esperant amb més ganes que mai, més festius que mai!

 

 

BON NADAL I FELIÇ ANY 2016… I MIG!

Edicions locals