La Colla dels Torrats crida a la participació per la Festa Major

La Colla Torrada presenta una gran varietat d'activitats pròpies i anima la gent a "competir" pels punts de les proves

S’acosten aires de festa a Mollet del Vallès i, un cop més, La Colla dels Torrats vol convidar a tothom a passar- ho bé, a participar de les activitats de Festa Major i a fer gran la nostra Festa.

 

 

Per als que els agradi l’esport, us proposem el IV Torneig de Pàdel Torrat, al vespre per no passar calor i amb final de Festa amb DJs. És o no és una manera de començar en forma la Festa? Durant els dies de Festa Major podreu trobar ‘autèntics clàssics’ de la festa torrada: la Invocació i Ball del Moll Fer per als amants del foc i el vi, el Concurs de Curtmetratges, el Circ i La Màgia Torrats per a poder gaudir d’espectacles més relaxats, o l’autèntica gresca amb La Torrada Rebel Party, La Nit Destil·lada, La Nit de les Colles i l’esperadíssim Torratasques. Aquest sí que no se’l vol perdre ningú!

 

 

També tenim actes que creixen i es renoven com la “T.orrats A.nem J.unts a A.nimar-nos de Dia” del divendres, amb una sorpresa, i el sopar Torrat + Impro show + Concurs de còctels + Festa Torrada al Bubus, que canvien d’ordre perquè la festa vagi ‘in crescendo’ des del vespre a altes hores de la matinada.

 

 

I tantíssims altres actes. Sense oblidar la competició entre colles! Tots amb la colla, tots a pels punts que ens donaran la victòria!

 

 

Que no sabeu com participar? Fàcil. Trobareu informació al web, al facebook, al Mercat Vell, a la nostra caravana i preguntant als vostres amics. Perquè no ens enganyem, qui no té a prop un bon amic de La Colla dels Torrats? Amb el programa a la mà, o sense, animeu-vos, sortiu al carrer i gaudiu de la Festa Major!

 

Edicions locals