Joan Pí és el Morat i Torrat d'Honor de de la Festa Major 2016

D'aquesta manera les dues colles volen reconèixer la tasca personal del president de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i de tota l'organització

El president de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental serà la persona guardonada enguany per les colles dinamitzadores de la festa. D’aquesta manera, els Morats i els Torrats volen reconèixer la tasca personal d’en Joan i, en general, de l’associació.

 

 

Ara fa 10 anys, en Joan proposava als presidents de les colles d’aleshores iniciar una nova activitat conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Finalment aquesta idea es va convertir en una realitat i Mollet va ser la primera ciutat de la comarca que va implantar aquesta prova durant la seva Festa Major d’Estiu. “La nostra feina és cercar iniciatives amb les que engrescar a la gent a col·laborar donant sang i la capta de Festa Major s’ha convertit en una activitat molt consolidada a la ciutat”, explica en Joan Pi.

 

 

“El primer any la participació va ser espectacular, un èxit total. El segon va minvar el nombre de donants però a partir del tercer les persones que volen col·laborar han anat augmentant paulatinament fins arribar a una xifra estable d’uns 200 donants”.

 

 

Ara, els Morats i els Torrats volen agrair la col·laboració conjunta i la feina realitzada atorgant a Joan Pi el distintiu de Morat i Torrat d’Honor. Es dóna la circumstància que a principis de juny, concretament pel Dia Mundial del Donant de sang, el Banc de Sang i Teixits també guardonava a les colles per la seva tasca en la promoció de les captes de sang amb tant alta participació.

Edicions locals