Els concerts i la música posaran ritme a la festa

Una gran varietat d'estils faran de la música un element per gaudir des dels més petits fins als més grans

Si hi ha alguna cosa que protagonitza les festes majors són la música i els concerts. La nostra Festa Major d’Estiu té una programació musical pensada per a una gran varietat de gustos i públics. Des dels grups d’animació per als més petits fins a les orquestres que marquen els balls de la gent gran, passant pels concerts intimistes o per als més joves. Els emplaçaments seran, principalment, el Parc de Can Mulà, l’Envelat, el Mercat Vell i el Museu Abelló, entre d’altres.

 

 

Pep Callau i els Pepsicolen, tradicional grup d’animació a la ciutat, seran els encarregats d’animar als més petits, juntament amb Pop Per Xics, un grup d’animació de Ripoll.

 

 

La terrassa del Museu Abelló serà l’escenari dels concerts a càrrec de The Gourmets, un quartet vocal de Gospel i Soul, i The Oldians, un grup de Jazz Jamaicà. L’Avinguda Llibertat serà l’escenari on Pocket Jazz Band, amenitzarà el vermut popular. Una de les novetats d’enguany és la cantada d’havaneres que tindrà lloc a la Plaça Prat de la Riba el dia 22 a càrrec del Grup Xarxa, de Poble Sec de Barcelona.

 

 

Els joves podran gaudir un any més dels concerts al Parc de Can Mulà. Enguany els encarregats de posar ritme a la Festa Major seran Tony Manero y Los 80 principales, integrada per 5 músics; Hotel Cochambre i DJ Mamayé, tot un clàssic a les festes majors molletanes; Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac, que ja va passar per Mollet l’any 2013; Ebri Knight, un grup de folk-rock en català i Los Toreros Muertos, grup que tancarà la Festa Major d’enguany.

 

 

Pel que fa als balls amb orquestra, la Cobla Jovenívola de Sabadell amenitzarà les sardanes al concert de l’Envelat i a la ballada de sardanes a la Plaça Catalunya el diumenge 21. La Cobla Ciutat de Terrassa s’encarregarà de la ballada de sardanes del dilluns 22. L’Orquestra Maravella, amb una llarga trajectòria a la ciutat, posarà, un any més, música al Concert de Festa Major i al ball de l’Envelat, i també ho farà l’Orquestra Gerunda, fundada l’any 1990.  Finalment, el ball de rams anirà a càrrec del Duet Ària, amb més de 30 anys d’experiència.

 

 

Les colles també disposaran de música en directe per acompanyar els seus actes. D’aquesta manera les bandes Zebrass Marching Band i la coneguda Always Drinking Marching Band animaran a tots els participants del Torratasques. De la mateixa manera ho farà l’orquestra Tirand Lo Band pel Tapes Tour de la Colla morada.

Edicions locals