Un centenar d'activitats per a tots els públics marquen el programa de la festa

Les activitats començaran el dilluns dia 15 d'agost i s'allargaran fins el dimecres 24 d'agost

Un centenar d'actes formen el programa de la Festa Major d'estiu d'enguany, que tindrà lloc oficialment del 19 al 23 d'agost, tot i que les colles iniciaran les seves activitats a partir del dilluns 15. les activitats seran diverses i adreçades a tots els públic però, sobretot, al públic familiar per poder gaudir de la festa conjuntament. com cada any, les colles preparen les activitats puntuables, que es realitzen durant els dies de Festa Major i estan obertes a tots els públics. des dels més petits de la casa fins als més grans poden participar en les proves que decideixen qui és el guanyador de la festa de cada any.

 

 

 

EL MUSEU I LA CASA DEL PINTOR

 

Per la Festa Major d’Estiu el Museu Abelló obre les seves portes gratuïtament a tots els molletans i, també, programa visites guiades a la Casa del Pintor, a més d’oferir activitats com tallers i concerts.
La casa del pintor es podrà visitar el 20, 21 i 22 d’agost. Cal concertar cita prèvia per visitar la Casa del Pintor ja que l’aforament és limitat.

 

 

EL MENHIR

 

Durant els dies de Festa Major el Jardí Literari de la Biblioteca de Can Mulà obrirà les seves
portes perquè els molletans puguin visitar el Menhir original, ja que l’escultura del Parc de les Pruneres, indret on es va trobar l’original durant les obres al parc al 2009, és només una rèplica. El Menhir estava enterrat a 10 metres de profunditat i estirat. L’horari de visita serà de 18h a 21h.

 

Edicions locals