La capta de sang mostra el costat més solidari de la Festa

Enguany l'activitat que a més és prova puntuable entre les colles celebra el seu 10è aniversari

El dissabte de Festa Major el Mercat Vell serà l'indret per col·laborar amb l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Les Colles celebren aquesta activitat puntuable per a la competició amb el mateix repte cada any: poder augmentar el nombre de donants a la ciutat, a més de guanyar el punt que dóna la prova.

 

Enguany se celebra el 10è aniversari d'aquesta iniciativa. Mollet va ser la primera ciutat de la comarca en implantar aquesta activitat per Festa Major. L'èxit va ser tant que actualment la majoria de pobles de Catalunya que disposen de colles competidores també se l'han fet seva i, al Vallès Oriental, ja en són 17.

 

 

Des de les 10h fins les 14h i des de les 17h fins les 21h els molletans que ho desitgin podran dirigir-se al Mercat Vell per donar sang. Després de realitzar la donació s'obtindrà un gomet que la persona haurà d'enganxar en la pissarra de la colla amb la que simpatitzi, a més de quelcom per menjar i beure.

 

 

Al final de la jornada, sigui quin sigui el resultat, els guanyadors haurem estat nosaltres, els ciutadans, que haurem augmentat les reserves de sang de Catalunya.

 

Edicions locals