El piromusical acomiadarà un any més la Festa Major

Uns 7.000 artefactes pirotècnics que representen 235 quilos ompliran de llum i color l'última nit de la festa

Els actes que indiquen que la fi de la Festa Major d'Estiu arriba són el piromusical i el ball del fanalet, tot i que la nit de dimarts acabarà finalment amb el concert de Los Toreros Muertos al Parc de Can Mulà.

 

 

Un any més, el focs artificials, aniran a càrrec de la Pirotècnia Estalella, qui dispararà unes 7.000 unitats de focs artificials. En total seran 235 quilos d'artefactes pirotècnics que ompliran de color l'última nit de la festa.

 

 

En definitiva, un espectacle molt acurat creat a través d’un nou programa informàtic on la característica principal és la precisió.

 

 

Com els anys anteriors, els focs artificials es podran contemplar, a les 22h, des de la Plaça Pau Casals, la Plaça Major i l'avinguda Badalona i Llibertat.

 

 

A les 23h començarà el Ball de fi de festa amb l'Orquestra Maravella a l'Envelat, i des de les 23.15h fins les 23.45h es podran comprar allà mateix els fanalets per a la prova final de les Colles. A mitjanit, els dansaires encendran el seu fanalet i, un cop finalitzi el ball, s'atorgarà el punt d'aquesta prova, el punt a la originalitat, i es donarà a conèixer la Colla guanyadora de la Festa Major d’Estiu de 2016.

 

 

L'espectacle, que durarà aproximadament 12 minuts, omplirà el cel de la ciutat dels color vermell, groc, blau, blanc, taronja i aigua (violeta clar). La novetat d’enguany és la introducció en l’espectacle de seqüències digitals amb les que, a través de dispars d’artefactes individualment, s’aconsegueix crear al cel una coordinació perfecta entre so, música, llums i la distribució dels elements a l’espai.

 

Edicions locals