El Moll Fer encetarà la primera jornada de Festa Major

El primer dia de festa estarà marcat principalment per activitats a càrrec de les colles

Demà dijous 18 d’agost a les 21 h el Moll Fer donarà el tret de sortida a les festes de Mollet. Una jornada que estarà marcada principalment per activitats realitzades per les Colles de Morats i Torrats.

 

 

D’aquesta manera trobem activitats com: Futbolí humà a la Plaça Pau Casals, Sopar Popular Morat al Parc de les Pruneres, Escuma Golfa amb DJ al Parc de les Pruneres i la Festa Morada (Missa del Gall) a OMS Club. Totes organitzades per la colla morada.

 

 

La Colla dels Torrats per la seva banda organitzarà: El concurs de videojocs al Mercat Vell, la Invocació del Moll Fer a Can Gomà, Sopar amb “Improshow” al Mercat Vell, el concurs de còctels i la Festa Torrada a Bubu’s.

 

 

Els Castellers de Mollet realitzaran l’assaig especial de Festa Major a la Plaça Catalunya i l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) farà el seu tradicional sopar de Germanor a la Plaça Lluís Companys.

 

 

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

 

Les afectacions de trànsit programades per l’Ajuntament de Mollet són les següents:

 

Cercavila del Moll Fer (dijous 18 Agost entre les 21.00 i les 22.30 h). Tall de l'Av. Jaume I (entre el carrer Enric Morera i l'Av. Rafael Casanova)

 

Edicions locals