Llargues cues i exhauriment d’entrades poca estona després d’obrir el Mercat Vell

Les entrades pels espectacles, concerts i proves de les colles han quedat pràcticament exhaurides moments després d’iniciar-se la seva venda

Poques hores després que el Mercat Vell obrís a les 18 h de la tarda com a punt d’informació i venda d’entrades de la Festa Major, les entrades per als espectacles, els concerts de sardanes i diverses proves de les colles com el Torratasques han quedat pràcticament esgotades.

 

 

Les llargues cues de gent, que ja portava esperant una bona estona abans de l’hora d’obertura, han arribat fins al carrer Barcelona i han deixat a més d’un sense entrada.

 

 

 

 

De fet, la colla torrada comunicava a través del seu perfil d’instagram que les entrades per la prova del Torratasques, que tindrà lloc el pròxim diumenge 21 d’agost, han quedat exhaurides en una hora. La colla morada també ha esgotat les seves entrades pel Tapes Christmas Tour.

 

 

Tot i això el Mercat Vell segueix obert fins el 19 d’agost entre les 18 i les 21 h per a tots aquells qui vulguin comprar mocadors i altres materials de les colles i entitats.

Edicions locals