La Festa Major arriba al seu equador

José Corbacho presentarà el seu nou espectacle “Corbacho 5.0” que és un dels plats forts de la festa d’enguany

La Festa Major arriba al seu equador. Durant la jornada de demà hi ha previstes un gran nombre d’activitats per a tots els públics i gustos.

 

 

A les 7.00 h del matí es disputarà la Gran Despertada, una de les proves puntuables de les Colles. Durant tot el matí es realitzaran activitats diverses com: Torneig de petanca, passejada en bicicleta o concurs de disfresses de paper. I també la tradicional missa del vot del poble amb els gegants.

 

 

 

 

 

A la tarda hi haurà el concert de sardanes a la Plaça Catalunya, la plantada i cercavila de gegants pels carrers del centre i també la diada castellera de Festa Major. A les 18 h la Colla dels Torrats celebrarà una de les seves activitats estrella, el Torrataques, que començarà a la Plaça Joan Abelló.

 

 

A la nit la gent podrà gaudir del concert de The Gourmets a la terrassa del Museu Abelló, de l’espectacle “Corbacho 5.0” a l’Envelat i del concert d’Hotel Cochambre i DJ Mamayé al Parc de Can Mulà a les 00 h.

 

 

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

 

 

Les afectacions de trànsit programades per l’Ajuntament de Mollet són les següents:

 

 

- Berenguer III (entre Calderó i Burgos) de les 17.30 a les 22 h. En aquest horari el bus urbà es desviarà per Av. Calderó.

 

- Zona Centre (Av. Llibertat, Anselm Clavé, Ramon Casas, Ordidores i entorn de l’esglèsia Sant Vicenç)

 

- Concerts de Festa Major. Tall d’Av. Burgos (entre la rotonda de Badalona i l'Av. Rafael de Casanoves) de 22.30 a 5.00 h.

 

- Talls per la Fira de Festa Major al carrer de Can Flaquer (entre rotonda de la Vinyota i rotonda de la Casilla) de 18.00 a 2.00 h.

 

- Cercavila de Gegants entre les 19.30 h i les 20.30 h. Tall de l'Av. Burgos i Jaume I (entre l'Av. Badalona i el carrer Enric Morera)

Edicions locals