Les colles es disputaran 8 punts en la jornada de demà

Els tres punts de la garrinada, els dos punts de les estirades de cotxe i camió i els tres punts de la cursa en roba interior poden fer girar el marcador

La jornada de demà estarà marcada principalment per les proves de les colles de Morats i Torrats. Un total de 8 punts es repartiran entre les proves de la garrinada que tindrà lloc a la Plaça Pau Casals, l’estirada de cotxe i camió que se celebrarà a l’Avinguda Llibertat i la cursa en roba interior que tindrà lloc a la mateixa Avinguda Llibertat.

 

 

També hi haurà concert de sardanes a la Plaça Catalunya, espectacle de màgia pels carrers del centre i una de les novetats d’enguany, el concert d’Havaneres a càrrec del grup Xarxa, a les 22 h a la Plaça Prat de la Riba.

 

 

Just després de la cursa en roba interior tindrà lloc al Parc de Can Mulà un dels concerts més esperats per la gent més jove, el Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac, que ja va venir a la Festa Major de l’any 2013.

 

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

 

Les afectacions de trànsit programades per l’Ajuntament de Mollet són les següents:

 

- Berenguer III (entre Calderó i Burgos) de les 17.30 a les 22 h. En aquest horari el bus urbà es desviarà per Av. Calderó.

 

- Zona Centre (Av. Llibertat, Anselm Clavé, Ramon Casas, Ordidores i entorn de l’esglèsia Sant Vicenç)

 

- Concerts de Festa Major. Tall d’Av. Burgos (entre la rotonda de Badalona i l'Av. Rafael de Casanoves) de 23.30 a 4.00 h.

 

- Talls per la Fira de Festa Major al carrer de Can Flaquer (entre rotonda de la Vinyota i rotonda de la Casilla) de 18.00 a 1.00 h.

Edicions locals