Los Toreros muertos posarà punt final a la festa d’enguany

Demà es repartiran els tres últims punts de les proves i es proclamarà la colla guanyadora d’aquesta edició

L’última jornada de Festa Major estarà marcada per les tres últimes proves puntuables. El corregot infantil (1 punt), l’afartada (1 punt) i el ball del fanalet (1 punt) acabaran de decidir quina és la colla guanyadora, que serà proclamada just després del ball del fanalet a l’Envelat.

 

 

Però durant la tarda també hi haurà el tradicional concert amb l’Orquestra Internacional Maravella, que també posarà música al ball de fi de festa i diversos espectacles per la zona centre de la ciutat.

 

 

 

 

A les 22 h i des del patí de l’Escola Montseny es podrà gaudir del Piromusical de Festa Major a càrrec de l’empresa Pirotècnia Estalella, que ja ha organitzat el Piromusical en altres ocasions.

 

 

Per finalitzar la Festa Major, a les 00.30 h al Parc de Can Mulà tindrà lloc el concert del grup Los Toreros Muertos.

 

 

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

 

 

Les afectacions de trànsit programades per l’Ajuntament de Mollet són les següents:

 

 

- Berenguer III (entre Calderó i Burgos) de les 17.30 a les 22 h. En aquest horari el bus urbà es desviarà per Av. Calderó.

 

- Zona Centre (Av. Llibertat, Anselm Clavé, Ramon Casas, Ordidores i entorn de l’esglèsia Sant Vicenç)

 

- Concerts de Festa Major. Tall d’Av. Burgos (entre la rotonda de Badalona i l'Av. Rafael de Casanoves) de 23.30 a 4.00 h.

 

- Talls per la Fira de Festa Major al carrer de Can Flaquer (entre rotonda de la Vinyota i rotonda de la Casilla) de 21.30 a 1.00 h.

 

- Tall pels focs artificials entre les 20.30 i 22.45 h (als carrers: Av. Badalona, Av. Llibertat, La Plana i Martí l’Humà).

Edicions locals