Na Marinette guanya la primera edició de la Cercapicada

La Colla Gegantera de Mollet ha celebrat la trobada de gegants, enguany amb les colles de Sant Vicenç de Castellet i La Llacuna com a convidades

Na Marinette, la geganta solemne de la ciutat, ha estat la guanyadora de la primera Cercapicada organitzada durant la trobada de gegants de Festa Major. Després de realitzar un seguit de proves com ara ballar, fer una cursa d'obstacles o "abdominals geganters" la geganta ha resultat guanyadora, gràcies al suport rebut per part del públic i de les colles convidades en l'edició d'enguany que procedien de Sant Vicenç de Castellet i La Llacuna.

 

 

Era la primera vegada que se celebrava la cercavila en aquest format competitiu i des de la Colla Gegantera de Mollet mostraven certa "por" inicial per l'èxit de la prova, que ha quedat confirmat al final de la trobada. La Cercapicada enfronta els dos gegants solemnes de la ciutat, en Vicenç i na Marinette, que han d'anar superant una sèrie de proves al llarg de la cercavila per guanyar punts que es van sumant al marcador.

 

 

Per altra banda, en aquesta edició no han pogut participar els altres dos gegants de Mollet, en Mir i na Guillema, després d'haver patit una caiguda instants previs a l'inici de la Plantada de Gegants al Parc de les Pruneres.

Edicions locals