Mollet és la seu de la Copa Catalunya Femenina i Amateur de Futbol

Les semifinals femenines es disputaran divendres 26 d'agost i la final femenina i amateur diumenge 28 d'agost al Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo

La Federació Catalana de Futbol ha triat la ciutat de Mollet del Vallès com a seu per a les semifinals i la final de la Copa Catalunya Femenina i Amateur de Futbol que tindrà lloc el pròxim divendres 26 d'agost per a les semifinals femenines, i el diumenge 28 d'agost per a les finals femenina i amateur.

 

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs i el president del CF Mollet, Feliu Tura. També hi han assistit representants dels diversos clubs participants. Els clubs de Futbol Femení que competiran en les semifinals a partir del divendres a les 18 h seran: CE Seagull, RCD Espanyol, CE Pontenc i FC Barcelona. Els equips que resultin guanyadors competiran en la final femenina diumenge a les 12 h.

 

Per altra banda, la final amateur masculina es disputarà diumenge a les 10 h, just abans que la final femenina, i enfrontarà el Sant Cugat Esport i el CP Sant Cristóbal.

Edicions locals