Escena Mollet i el Casal Cultural presenten la 1a edició del Festival Artístic Internacional L'Arlequí

L’esdeveniment se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de setembre i comptarà amb la presència d’onze companyies internacionals

El Casal Cultural de Mollet i Escena Mollet han presentat oficialment la primera edició del Festival Internacional l’Arlequí que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de setembre a la nostra ciutat. El seu objectiu és que l’esdeveniment “tingui continuïtat i, a la llarga, que acabi sent un referent a la província de Barcelona de les arts escèniques de carrer” segons apunten els seus organitzadors.

 

 

D’aquesta manera un total d’11 companyies internacionals faran 41 espectacles gratuïts al carrer. El festival inclourà diverses modalitats d’arts escèniques de carrer com ara: Clown, titelles, màgia, circ, acrobàcies, música i malabars entre d’altres. Els espectacles es desenvoluparan en un total de 8 espais de la ciutat: Parc de les Pruneres, Plaça Catalunya, Plaça Pau Casals, Plaça Major, Plaça Prat de la Riba, Plaça Europa, Teatre Municipal de Can Gomà i el Jardí del Casal Cultural.

 

 

Algunes de les companyies que formaran part d’aquest festival internacional són Di Filippo Marionette, Diogo Alvares, Cece Giannotti o La Belluga, entre d’altres.

Edicions locals