“La rehabilitació al Baix Vallès té llistes d'espera intolerables”

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès segueix denunciant les “llargues llistes d’espera en rehabilitació”.

A finals del mes d’agost s’iniciava una campanya de denúncia pública i institucional amb l’objectiu final d’augmentar el nombre de visites que actualment presta el servei de rehabilitació al Baix Vallès. Segons la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès (PDSPBV), el centre de rehabilitació Fisiogestión de Mollet, situat al carrer Joaquim Mir, 66, acumula llistes d’espera que “en els casos ordinaris arriben fins als 12 mesos i en els casos preferents fins a 7 mesos”.  A més, alerten que el centre “té contractades 3.000 visites pel CatSalut, quan la demanda és d’unes 4.000”.  

 


Des de la Plataforma creuen que aquesta situació fa que “moltes persones optin per pagar i anar a mútues privades” i han iniciat aquesta campanya amb l’objectiu de que “les llistes d’espera siguin el més reduïdes possible”.

 


La Plataforma també anuncia que properament presentarà mocions relacionades amb aquesta temàtica als Plens Municipals dels Ajuntaments del Baix Vallès. Es dóna la circumstància que al Ple del mes de febrer l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, anunciava que la Fundació Sanitària Mollet (FSM) està estudiant la possibilitat de traslladar el servei de rehabilitació al nou Hospital Sociosanitari. Aleshores la PDSPBV també denunciava que la FSM és copropietària de l’empresa que presta els serveis de rehabilitació.

 

Edicions locals