El FC Barcelona Femení guanya la Copa Catalunya a Mollet

L’equip d’Alexia Putellas es va imposar per 6-0 contra el RCD Espanyol al camp Municipal Germans Gonzalvo

El FC Barcelona ha guanyat al RCD Espanyol en la final femenina de la Copa Catalunya Femenina que ha tingut lloc al camp Municipal Germans Gonzalvo a Mollet. El resultat ha estat de 6-0 amb el FC Barcelona com a guanyador indiscutible. Alexia Putellas, molletana i integrant del FC Barcelona, és la quarta vegada que guanya la Copa Catalunya Femenina. Aquest cop amb l’emoció afegida d’haver-la aconseguit a la seva ciutat.

 


El mateix dia i en les mateixes instal·lacions també es va disputar la final de la Copa Catalunya Amateur que enfrontava el CP San Cristóbal, de Terrassa contra el Sant Cugat Esport. Tot i que el marcador va estar en empat durant tot el partit, va ser a la tanda de penals on el CP San Cristóbal va resultar guanyador per 2-3.

 


Les dues finals de la Copa Catalunya, la femenina i l’amateur, es van poder seguir en directe per Televisió. Al camp s’hi van reunir més de mig miler d’assistents i també diverses personalitats conegudes en el món del futbol, els representants dels diferents equips participants i les autoritats públiques.

 

Edicions locals