Després de Festa Major, la ciutat continua col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits

La capta de sang durant la Festa Major d’Estiu va deixar un total de 234 donacions de sang. Divendres i dissabte el Banc de Sang i Teixits del Vallès Oriental torna a instal·lar-se al Mercat Vell des de les 10 h fins les 21 h.

Aquest cap de setmana el Mercat Vell torna a ser el centre neuràlgic de les donacions de sang a la ciutat. Després de les 234 donacions que els molletans van realitzar durant la prova de les colles per Festa Major, el Banc de Sang i Teixits del Vallès Oriental recupera la seva campanya anual i divendres i dissabte torna a Mollet, de 10 h a 21h.  

 


En referència a les donacions durant la festa, la Colla Morada va ser la guanyadora de la prova que li atorgava 1 punt a la competició. Els morats van obtenir 118 donacions, molt aprop dels torrats, que van arribar a les 116. Enguany s’ha superat el nombre de donacions respecte l’any passat i s’han incorporat 30 persones que donaven sang per primera vegada. Les colles agraeixen la col·laboració de tots aquells que han participat.

Edicions locals