OVS Kids, torna a l'escola sense gastar-te molt en roba

Avinguda Jaume I, 55 - Tel. 93 579 38 14

 

Finalitzen les vacances i arriba el moment de preparar-se per la tornada a l'escola. Cal omplir les motxilles de ganes de treballar i equipar-se amb tot el material necessari per afrontar el curs amb bona cara. Tot i la il·lusió dels infants, és un moment sacrificat pels pares per la gran quantitat de despeses  que el nou curs comporta. A OVS Kids entenen la teva situació i volen ajudar-te oferint-te roba d'alta qualitat, creada per prestigiosos dissenyadors italians i sempre al millor preu.

 


La promoció més destacada d'enguany és el conjunt de pantaló i samarreta, tant per a nen com per a nena, per només 9'95 euros. Disposen de diversos models i talles per a que els reis de la casa vagin sempre d'acord amb les últimes tendències. I recorda que gaudeixen de moltes altres promocions com els productes 'especial price' entre els que es troben samarretes i leggins a 6,99 euros, els packs de dos samarretes o diversos models de calçat, tant esportiu com casual. I també trobaràs roba de superherois i dels seus personatges Disney favorits.

 


No oblidis, ara que tot torna a començar equipa't de qualitat al millor preu. Visita OVS Kids i beneficia't dels seus productes!

 

 

Edicions locals