La Pinya posa a la teva disposició la bona cuina durant tot el dia

Avinguda Jaume I, 5 - Tel. 935 79 40 54

 

Després de més de 20 anys instal·lat a la nostra ciutat, La Pinya és un bar-restaurant de renom a Mollet. Ara fa 31 anys, el pare de la Raquel, l'actual gerent de La Pinya, va emprendre negoci a la ciutat en el sector de la restauració, arribant a obrir fins a 4 establiments. Actualment tots han estat traspassats menys La Pinya, ja que la Raquel, qui ha treballat des de ben petita darrera dels fogons i de la barra, ha decidit continuar amb el projecte del seu pare tot i que a menor escala.

 


El tret més característic de l'establiment és que tenen la cuina oberta durant tot el dia, des de les 7 del matí fins a mitjanit. A La Pinya podràs escollir entre una gran varietat de tapes, plats combinats, pizzes, entrepans i els plats de la seva carta casolana, entre els que destaquen l'entrecot o el bacallà, a més de les postres artesanals. I no oblidis tastar la seva gran varietat de croquetes (ibèriques, de xoriç, de botifarra negra, de formatge i de xampinyons). A més, de dilluns a divendres disposen de menú diari.

 


Visita'ls i podràs tastar els seus plats o relaxar-te amb una beguda al seu saló interior o a la seva terrassa, que funciona durant tot l'any.

Edicions locals