El pavelló de Plana Lledó acollirà part de la 3a Copa VOBàsquet

El pavelló acollirà les jornades 2 i 3 així com la fase final en la categoria Sènior Masculí A

El pavelló de Plana Lledó, seu del CB Mollet, acollirà part de la 3a edició de la Copa VOBàsquet. Serà la seu de la categoria Sènior Masculí A. Les jornades es disputaran aquest cap de setmana en la seva segona i tercera jornada respectivament, i també acollirà la fase final d’aquesta categoria que tindrà lloc els dies 10 i 11 de setembre per a les semifinals i la final.

 

 

En la jornada 2, el Recanvis Gaudí CB Mollet “B” s’enfrontarà contra el CB Sant Celoni a les 18 h i l’endemà, en la jornada 3, contra el CN Caldes a les 17.45 h. La competició comptarà amb un total de 24 equips de 14 clubs diferents de la comarca. Es jugaran al voltant de 50 partits amb prop de 300 jugadors i jugadores.

 

 

A part de Mollet, que és la seu de la categoria Sènior Masculí A, Parets del Vallès ho serà en la categoria Sènior Masculí B i Canovelles per a la categoria Sènior Femení. Aquest torneig s’ha convertit en el torneig de referència de la pretemporada pels 1rs equips i els equips sènior del Vallès Oriental. La competició començarà el 31 d’agost i s’allargarà fins al 18 de setembre.

Edicions locals