La Lourdes estrena temporada amb victòria contra el Sta. Perpetua (1-0)

L’equip molletà supera la primera jornada de Tercera Catalana amb la seva primera victòria contra el Unificación CF Santa Perpetua

La UD Lourdes comença amb bon peu la seva primera jornada a Tercera Catalana. L’equip entrenat per Joaquin Rubio va guanyar el seu primer partit contra l’Unificación CF. Santa Perpetua per un 1-0 en el resultat final. El partit va tenir lloc el passat 4 de setembre a les 16 h a l’estadi municipal Juan Bocanegra.

 

 

L’afició de la Lourdes va poder celebrar de manera eufòrica el primer i únic gol de la jornada i de la temporada 2016/2017 gràcies a Oscar Gonzalez al minut 25. Durant la resta del partit es va mantenir el marcador fins al final, quan la Lourdes es va proclamar vencedora d’aquesta primera jornada. Un partit amb un total de 9 targetes grogues, 5 per a la UD Lourdes i 4 per als perpetuencs.

 

 

La pròxima jornada serà diumenge vinent, 11 de setembre a les 12 h. L’equip molletà es disputarà la segona jornada contra el CF Vilanova del Vallès al camp municipal de Vilanova del Vallès.

Edicions locals