Ja pots inscriure’t als cursos de català per adults

El Servei de Català de Mollet obre el període d'inscripcions per matricular-se als cursos de català per a majors de 16 anys presencials o en línia

Arriba el mes de setembre i el Servei de Català de Mollet recupera la seva activitat amb els cursos de català per adults que ofereix anualment. La setmana vinent comencen les inscripcions per als cursos que es realitzen als diferents centres cívics i culturals de la ciutat.

 


Dilluns i dimarts, de 10 h a 13 h, serà el torn per formalitzar les inscripcions dels exalumnes. Les persones que encara no hagin realitzat cap curs amb el Servei Local de Català hauran de formalitzar la inscripció del 14 al 16 de setembre de 10 h a 13 h i del 19 al 23 de setembre, de dilluns a dijous, de 10 h a 13 h i de 16 h a 19.30 h, i els divendres de 10 h a 13 h. Totes les inscripcions es realitzaran al Servei Local de Català, situar al Centre de Serveis Can Lledó (c. Compte Urgell, 26).

 


A través del Cercador de cursos del web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat) es poden consultar els horaris i els nivells dels cursos, tant presencials com en línia, que es poden realitzar a Mollet.

 

Edicions locals