Es millora la zona comercial de Riera Seca

La zona comercial de Riera Seca està en obres amb l’objectiu de millorar la seva capacitat d’atracció al públic. Durant les properes setmanes es realitzaran treballs per adequar la zona per a vianants, senyalitzar-la i arranjar els voltants de la C-17

L’Ajuntament i la Comunitat de Propietaris acorden millorar i potenciar la Zona Comercial de Riera Seca per tal que aquest espai resulti més beneficiós tant pels propietaris del sector com per l’activitat econòmica general de Mollet del Vallès.

 


L’acord està motivat per la constatació d’ambdues parts d’estar davant un gran aparador de l’activitat comercial i de serveis de Mollet del Vallès per la seva posició privilegiada, amb fàcils accessos tant des de la xarxa viària per la C-17 com de la xarxa ferroviària des de l’estació de Mollet Sant Fost. Així, el compromís, pretén potenciar aquesta imatge i cercar fórmules de col·laboració público – privades per tal d’augmentar la capacitat d’atracció de la zona.

 

 

En concret, una de les actuacions a dur a terme serà la intervenció per a la millora de la zona d’ús públic del sector terciari, que és l’espai per on circulen els vehicles facilitant l’accés i circulació dels vianants per tal que es puguin dirigir als diferents establiments que conformen l’espai comercial i de serveis. Una zona que, tot i tractar-se d’un espai privat, té una intensitat d’ús públic molt elevat.

 

 

L’acord concreta que la Comunitat es farà càrrec del re asfaltat de l’espai i de l’adequació de la senyalització vertical de la zona així com de la instal•lació d’un punt de càrrega de vehicle elèctric.

 

 

De la seva banda, l’Ajuntament es farà càrrec de la senyalització horitzontal i de la substitució de l’arbrat mort en els espais enjardinats adjacents a la C-17.

 

Edicions locals