ERC convida a la ciutadania a participar als actes reivindicatius

El grup municipal d’Ara Mollet-ERC-MES demana als molletans que participin als actes reivindicatius que se celebren a Mollet durant la Diada de Catalunya i, també, a la manifestació que organitzen Òmnium i l’ANC a Barcelona.

Els republicans i socialistes independentistes fan una crida als ciutadans per demanar la seva participació als actes reivindicatius del matí a Mollet, així com a la manifestació que tindrà lloc per la tarda a Barcelona. Des del grup municipal molletà creuen que la Diada de Catalunya “es presenta com una fita clau per assolir la República que tant hem anhelat” ja que creuen que “el procés català està en el seu moment més culminant”.

 


En referència a la participació del grup municipal a l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, tot dependrà de si finalment oneja en solitari la senyera catalana. Els republicans expliquen que si l’acord arribat al Ple es compleix “assistirem per primera vegada a l’ofrena institucional” però si finalment no es compleix “realitzarem, com cada any, la nostra ofrena abans de l’acte oficial”.

 


A més, des d’Ara Mollet-ERC-MES aprofiten per demanar “a l’alcalde i al Govern que compleixi amb l’acord del passat ple de juliol i que la senyera onegi en solitari als màstils de l’Ajuntament. No entendríem que fos d’una altra manera, ja que del contrari s’incompliria el mandat del ple, l’òrgan democràtic més important del nostre municipi”.

Edicions locals