Ofrena floral de l’11 de Setembre amb destacades absències polítiques

Diumenge al matí tenia lloc la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. En l’edició d’enguany un total de 70 entitats han participat en l’acte que ha comptat també amb destacades absències polítiques

Una setantena d’entitats han realitzat la tradicional ofrena floral davant del monument de Rafael Casanova, obra de Cesc Bas, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte ha tingut lloc a les 12 h del migdia i ha estat acompanyat per l’Associació Musical Pau Casals i la Coral Capella de Santa Maria que han interpretat diverses peces musicals com: La Santa Espina, el Cant de la Senyera i també els himnes de Catalunya i de Mollet.

 

 

Just abans de l’ofrena floral, els Castellers de Mollet han alçat un pilar, posteriorment s’ha interpretat el Cant de la Senyera. La hissada de la bandera ha anat a càrrec de dos alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet del Vallès, que enguany celebra 25 anys.

 

 

Un dels fets més destacables d’aquesta edició ha estat l’absència política d’ERC i CDC en els actes com a protesta per l’incompliment de l’acord que havia de deixar onejar la senyera en solitari durant la diada. Els republicans han realitzat l’ofrena floral abans de les 12 h. Per la seva banda Ciutadans tampoc ha participat en els actes institucionals de la diada perquè considera “que hi ha falta de pluralitat”.

Edicions locals