Sushi Aki celebra el seu segon aniversari a la ciutat

c. Gaietà Ventalló, 27 – Tel. 93 179 17 69 - www.sushiaki.es

L’establiment de sushi per emportar del centre de Mollet celebra el seu segon aniversari des que va obrir la botiga a la nostra ciutat al setembre de 2014. Després de dos anys de trajectòria, Sushi Aki s’ha convertit en l’establiment de referència de la venda de sushi. A més, també han obert un altre establiment a Santa Perpètua.

 


El sushi és un àpat d’origen japonès realitzat a base d’arròs assaonat amb vinagre d’arròs, pastat i recobert de peix, marisc, verdures o algues. A l’establiment molletà disposen d’una àmplia gamma de varietats d’aquest àpat saludable, fet a base d’ingredients naturals, baix en calories i greixos i alt en vitamines. Pots venir a buscar el teu menjar o demanar que te’l portin a casa i tindràs el sopar perfecte sense haver de fer cap esforç. I recorda que, a més de les varietats més tradicionals de sushi, a Sushi Aki realitzen l’Uramaki especial, un sushi elaborat amb una salsa pròpia que no deixarà indiferent el vostre paladar.

 


I si també t’agraden altres productes japonesos com begudes, cerveses, sake, fideus, salses, algues deshidratades, caramels i patates chips d’alga, entre molts d’altres, visita la botiga i trobaràs els productes més demandats. I si no trobes el que vols, Sushi Aki s’encarregarà de buscar-lo i portar-lo a Mollet especialment per a tu.

Edicions locals