L’Ajuntament signa un conveni amb SOREA per evitar que les famílies més vulnerables de Mollet es quedin sense aigua

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia d’aigües SOREA SAU han signat un conveni amb l’objectiu de possibilitar l’accés d’abastament d’aigua potable a aquelles famílies en situació econòmica precària. L’acord comporta la creació d’un Fons de Soli

En un context en el que malauradament moltes famílies han experimentat una caiguda dels seus ingressos familiars fins al punt de tenir dificultats per a fer front a les despeses de l’habitatge, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el director territorial de SOREA, Ramon Albareda, han signat un acord que comporta la creació per part de la companyia d’aigües d’un Fons de Solidaritat per garantir que cap llar de Mollet es quedi sense tenir accés a un bé de primera necessitat com és l’aigua.

 

 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollet col·laborarà amb SOREA per informar de les famílies que es trobin en situació d’exclusió residencial segons la Llei 24/2015, per tal que es puguin beneficiar d’aquests ajuts.

 

 

Un cop SOREA hagi rebut l’informe, valorarà la idoneïtat de l’atorgament de l’ajut comunicant-li l’interessat que passa a formar part del Fons de Solidaritat. Fins i tot, si s’escau, també s’ajornaran les factures pendents de pagament amb la corresponent reobertura del subministrament si la suspensió per impagament s’hagués efectuat.   

 

 

Ambdues parts desitgen que aquest sigui un primer pas per a futures noves fórmules de col•laboració i alhora, l’Ajuntament, agraeix a SOREA  el seu compromís social i també espera que aquest acord serveixi d’exemple per a d’altres companyies de subministraments bàsics.

 

Edicions locals