Arriba la Mostra d’Art Solidari

Les artistes molletanes ofereixen el seu art a la ciutadania i col•laboren amb el Servei d’Aliments de Mollet

L’Associació d’Artistes Plàstiques CREA organitza per tercer any consecutiu la Mostra d’Art Solidari entorn la Fira d’Artesans de Mollet.  Així, durant els dies de la fira, prop d’una vintena d’artistes molletanes exposaran les seves obres d’art al carrer perquè els visitants les puguin adquirir a un preu solidari.  “La col•laboració de les artistes és totalment altruista, ja que dediquem el nostre temps i els nostres coneixements a realitzar una obra d’art que es vendrà a un preu molt simbòlic”, explica la presidenta de CREA, Carmen Pérez.


Tots els diners obtinguts amb la venda de les obres d’art es transformaran en productes alimentaris que es destinaran al Servei d’Aliments de Mollet. “Tot i que és el tercer any que realitzem la mostra, portem 5 anys col•laborant amb Càrites, ja que els dos anys anteriors vam realitzar punts de llibres pel Dia Internacional de la Dona que també es van transformar en aliments”.

 


Així doncs, la Mostra d’Art Solidari de CREA té un doble objectiu: apropar l’art a les llars molletanes i col•laborar amb els més desfavorits de la ciutat. “A vegades l’art no és accessible a tothom i nosaltres fem que ho sigui, al menys, durant un cop a l’any”, conclou Pérez.

 


La Mostra d’Art Solidari estarà instal·lada a la cantonada del carrer Gaietà Ventalló amb el carrer Ramon Casas i es podrà visitar el divendres de 19  a 21h i el dissabte i el diumenge de 10 a 14 h i de 17.30 a 21h.

 

Edicions locals