Neris Calçats, màxima comoditat per als teus peus

Avinguda Gaudí, 8, Tel. 687 66 08 03

Des del mes de juliol el barri de Can Pantiquet disposa d’una nova botiga dedicada al món del calçat. Es tracta de Neris Calçat, un establiment especialitzat en productes nacionals al millor preu. La Pilar i l’Àngel, un matrimoni que porta més d’una dècada regentant una botiga de roba a Barcelona, han decidit emprendre negoci a la nostra ciutat. “Vam detectar que al barri ho hi havia botigues de calçat i feia molt de temps que estudiaven la idea d’obrir un negoci més a prop de casa”, explica la Pilar. Després de trobar un local cèntric i accessible han decidit començar el camí a Mollet i l’acollida ha estat immillorable.

 


A Neris Calçats trobaràs tot tipus de productes tant per a nens, com per a adults, com per a persones amb els peus delicats que necessiten sabates amb característiques especials. “A diferència d’altres establiments, a Neris Calçats disposem de sabates per a persones que trenen els peus amples o problemes de galindons, entre d’altres patologies”. Les sabates delicades són de pell i estan realitzades artesanalment a Alacant i el calçat en general està realitzat a Saragossa. “Sempre treballem amb productes nacionals però oferint els millors preus”.

 


A banda de sabates, a Neris Calçats podran trobar complements com bosses, cinturons i carteres, entre molts d’altres. I no oblidis provar les seves plantilles de silicona especials per portar amb sabates i oferir la màxima comoditat als teus peus. Visita’ls i deixa que els teus peus caminin còmodament!

Edicions locals