Una quinzena d’activitats durant el cap de setmana de la Fira d’Artesans

Diverses activitats com tallers, cercaviles, havaneres i les tradicionals parades marquen la programació d’una de les fires més importants de la ciutat

Aquest cap de setmana se celebra la Fira d’Artesans, una de les més conegudes a la ciutat de Mollet i la seva rodalia. Com cada any els veïns de la zona han preparat una quinzena d’activitats per poder gaudir de la fira al màxim.

 

 

Durant tot el cap de setmana hi haurà des de les 10.30 h del matí fins a les 21 h l’exposició de parades d’artesans. Moltes d’elles realitzaran tallers per als més petits.

 

 

Dissabte a més es farà la tradicional xocolatada a la plaça de l’Artesania per als més menuts i també durant el matí es desenvoluparan diversos tallers i jocs infantils. A la tarda es realitzarà el taller de castells, l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Nova Vallès i a la nit hi haurà una audició de música cubana a càrrec de Son de la Rambla.

 

 

Per diumenge està prevista una altra xocolatada, la cercavila i l’actuació castellera durant el matí pels carrers de la fira. A la tarda hi haurà l’actuació d’Estoc de Veus juntament amb Arts&Sons i a les 20 h la cantada d’Havaneres amb el grup Norai.

Edicions locals