Jornades europees del patrimoni al Museu Abelló i la Casa del Pintor

El Museu Abelló i la Casa del Pintor han obert les seves portes de manera gratuïta en el marc de les jornades europees del patrimoni.

La ciutat de Mollet s'ha sumat a les jornades europees del patrimoni, celebrades durant aquest diumenge al matí. En aquesta edició el Museu Abelló i la Casa del Pintor han obert les seves portes de manera gratuïta perquè tots aquells molletans i molletanes poguessin visitar les seves instal·lacions.

 

 

El Museu Abelló ha obert des de les 11 h del matí fins a les 14 h de la tarda. Allà els visitants han pogut gaudir de les diverses exposicions de pintura de Joan Abelló, la seva col·lecció de pintura i escultura, així com les exposicions temporals. Els visitants de l'exposició valoren de manera positiva que la ciutat se sumi a aquest tipus d'activitats.

 

 

Per altra banda la Casa del Pintor també ha donat la possibilitat de fer una visita guiada i comentada per les seves instal·lacions a les 12 h del migdia. Tots aquells que hi han assistit han pogut conèixer de primera mà el lloc on Joan Abelló ha viscut una època de la seva vida i el lloc on hi ha desenvolupat el seu ofici.

Edicions locals