Tot a punt per l’11è Torneig de Tennis Taula

La competició tindrà lloc el pròxim 24 de setembre, al pavelló Riera Seca i a les instal·lacions d’Opel Molletauto

El proper dissabte 24 de setembre se celebrarà l’11è Torneig de Tennis Taula, organitzat per Opel Molletauto i el Club 2002 Mollet Tennis Taula amb la col·laboració de l’Ajuntament. El torneig es disputarà al pavelló d’esports de la Riera Seca a partir de les 9 hores. A la tarda, amb motiu de la fase final, a partir de les 17 hores, la competició es traslladarà a les instal·lacions de Molletauto, a l’av. Burgos, número 71. Allà es durà a terme el lliurament de premis als primers classificats.

 


 
El torneig constarà de 3 categories, Individuals federats, Individuals no federats i Categoria Open fins a 14 anys. La inscripció és gratuïta per als no federats a les instal·lacions de Molletauto, fins el dia 16 de setembre, o als correus electrònics [email protected] o [email protected], indicant la categoria. El Club 2002 Mollet Tennis Taula obrirà les instal·lacions del pavelló de la Riera Seca a partir de les 8.30 hores del dia 24, per a que els participants puguin entrenar i escalfar de cara al torneig.

 


 
El Torneig de Tennis Taula està patrocinat per Opel Molletauto, que presentarà al seu concessionari el nou model Opel Astra, que presidirà la fase final del torneig i l’entrega dels premis.

 

Edicions locals