CM demana obrir els patis de les escoles a la ciutadania durant les hores no lectives

Mollet disposa del projecte 'Patis Oberts' des de fa anys però el grup municipal alerta que el curs passat no es va desenvolupar.

El grup municipal proposarà al proper Ple reprendre el projecte de ‘Patis Oberts’ en les zones de la ciutat que no es disposi d’un espai per practicar esport a l’aire lliure de manera gratuïta. Així doncs, es demana que els patis de les escoles restin oberts durant l’horari no lectiu per tal que joves i infants puguin utilitzar-lo pel lleure. A més, també es contempla la opció que les entitats i associacions de veïns puguin fer-ne ús.

 


Des de Canviem Mollet expliquen que “actualment l’única manera de poder jugar o fer esports a l’aire lliure passa per pertànyer a un Club o a una societat esportiva. És per això que, en els barris on no es disposa d’una pista oberta on practicar esport a l’aire lliure, es fa necessari el projecte de ‘Patis Oberts’ fora de l’horari lectiu”. A més, alerten que “els nens i nenes continuen saltant les tanques dels centres posant en perill la seva integritat física”.

Edicions locals