Cremen dues barraques a Can Prat

Dimecres a les 19.49h els Bombers de la Generalitat rebien l’avís d’un foc prop de l’estació de tren de Mollet-Sant Fost. L’incendi no ha causat ferit

Tres dotacions de Bombers es desplaçaven dimecres al vespre prop de l’estació de Mollet-Sant Fost alertats d’un incendi. Concretament, l’incendi es va produir a la zona d’horts que hi ha al polígon de Can Prat, just passada l’estació de Renfe. Un cop allà els Bombers van treballar en l’extinció del foc, que va cremar dues de les barraques que hi ha a la zona dels horts i uns 30 metres de canyes.

 


L’incendi no ha causat ferits i tres quarts d’hora després de l’avís ja es donava per extingit però els Bombers van seguir tres quarts d’hora més remullant la zona per evitar que es tornés a avivar el foc.  L’incident ha provocat una gran fumarada que s’ha pogut veure des de tots els indrets de la ciutat.

 


A més dels Bombers, al lloc dels fets també es van desplaçar dotacions de la  Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra per tal de garantir la seguretat.

 

Edicions locals