L’Escola Sant Gervasi és guardonada per la innovació a les aules

El premi està patrocinat per l’editorial Routledge i té l’objectiu de reconèixer els projectes educatius d’arreu d’Europa que contribueixen a millorar l’aprenentatge dels estudiants i que integren de manera innovadora les noves tecnologies.

L’Escola Sant Gervasi Cooperativa ha estat guardonada amb el Premi ATEE (Association for Teacher Education in Europe) per l’ús innovador de les TIC a les aules. Tal com expliquen des de l’escola, “des de fa anys desenvolupem un ambiciós projecte en innovació, que comença a les aules de Parvulari i que desemboca en impressionants projectes de Treball de Recerca”. Entre d’altres matèries els alumnes de l’Escola Sant Gervasi aprenen robòtica, llenguatge computacional, programació, electrònica i impressió en 3D.

 


L’ATEE és una associació no governamental, multicultural, que neix a Bèlgica l’any 1976 i que té entre les seves prioritats la promoció de la qualitat de l’educació i el diàleg entre educadors, professors, polítics, estudiants i col·lectius implicats en l’educació. Anualment organitza quatre premis i l’escola molletana ha estat guardonada amb un d’ells i 600 euros. L’ATEE té 15 comunitats d'investigació i desenvolupament que són xarxes internacionals de professionals de l'àmbit educatiu organitzades en diferents temes i que comparteixen investigació, cooperen en projectes i organitzen seminaris i conferències internacionals.

Edicions locals