La PDSPBV porta al Ple les llistes d'espera en rehabilitació

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès presentarà una moció al Ple de dilluns, a través del grup municipal de Canviem Mollet, per demanar solucions immediates a les llistes d'espera per realitzar tractaments de rehabilitació al Bai

La sanitat pública tornarà a ser tema de debat al Ple Municipal de setembre, que tindrà lloc dilluns a les 19 h. Les llistes d'espera per realitzar tractaments de rehabilitació al Baix Vallès seran les protagonistes. La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Baix Vallès (PDSPBV) presenta una moció, a través de CM, on demana a l'Ajuntament  que sol·liciti al CatSalut "un pla de xoc, de forma immediata, per fer front a les demandes de la plataforma per tal de reduir dràsticament les llistes d'espera en el servei de rehabilitació que gestiona Fisiogestión i la Fundació Sanitària de Mollet".

 


Des de la PDSPBV recorden que "les llistes d'espera arriben fins als 7 mesos en els casos preferents i fins a 12 mesos en els casos ordinaris”. A més, també alerten que "el CatSalut té contractades un total de 3.000 visites a Fisiogestión, quan la demanda real és de 4.000 visites".

 


Les llargues llistes d’espera fan que “moltes persones optin per pagar i anar a mútues privades. A les persones que no tenen recursos se les està privant d’un dret bàsic que és el dret a l’atenció digna i ràpida a la sanitat pública”, conclouen.

Edicions locals