L’Avinguda Burgos acollirà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics gratuït durant dues hores

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura l’Ajuntament durà a terme la instal·lació d’un punt de recàrrega per a vehicle elèctric que promogui i fomenti la mobilitat sostenible a la ciutat.

Aquest punt de recàrrega per a vehicles elèctrics s’ubicarà a l’Avinguda Burgos i permetrà carregar fins el 80% de la bateria del vehicle durant un termini màxim de dues hores. Amb la finalitat de facilitar l’ús del punt de recàrrega per part dels ciutadans i ciutadanes de Mollet, aquesta recàrrega serà gratuïta i l’usuari gaudirà d’estacionament gratuït mentre s’estigui carregant el vehicle.

 


Amb aquesta actuació, es referma la voluntat de l’Ajuntament per promoure i potenciar una mobilitat sostenible, sensibilitzant a la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i impulsant els més sostenibles. En aquest sentit, el govern municipal promou, amb bonificacions fiscals ,l’ús del vehicle sostenible. Concretament hi ha una bonificació del 75% de la quota de l’impost de vehicle que funcionen exclusivament amb energia elèctrica i també amb una bonificació del 50% de la quota d’aquest impost als vehicle híbrids.

Edicions locals