CREA recapta més de 500 euros pel Servei d’Aliments amb la Mostra d’Art Solidari

Durant aquest cap de setmana una vintena d’artistes molletanes han exposat i venut les seves obres d’art a preus simbòlics amb l’objectiu de col·laborar amb el Servei d’Aliments que gestiona Càritas a la nostra ciutat.

Durant el cap de setmana de la Fira d’Artesans l’Associació d’Artistes Plàstiques CREA ha sortit al carrer per oferir a la ciutadania les seves obres a preus simbòlics i, amb els diners obtinguts, transformar-los en els productes alimentaris més necessaris pel Servei d’Aliments de Mollet. “Volem agrair la col·laboració de totes les persones que han volgut emportar-se l’art molletà a les seves llars i, al mateix temps, col·laborar amb una entitat del municipi que ajuda a les persones més desfavorides”, explica la Carmen Pérez, presidenta de CREA.

 


Aquesta és la tercera edició de la mostra, tot i que CREA ja fa 5 anys que col·labora amb aquesta entitat. “Cada any compren els productes que més necessiten”, explica Pérez, qui recorda que “l’any passat vam entregar 252 litres de llet, 210 litres d'oli, 54 paquets de galetes de cereals i 51 pots de cacau en pols”. Durant aquesta setmana l’associació s’ha posat en contacte amb Càritas per saber quin són els productes més escassos al seu magatzem i la setmana vinent es realitzarà l’entrega.

Edicions locals