Victòria de la Lourdes contra el Vallès en la seva quarta jornada (2-4)

Els de Joaquin Rubio superen de manera còmoda el quart partit de la temporada

La UD Lourdes va superar amb èxit la seva quarta jornada a Tercera Catalana contra el C.AT Vallès, de Granollers. L’equip entrenat per Joaquin Rubio va guanyar per 2 gols a 4. Tot i que inicialment el Vallès anava al capdavant del marcador, a mesura que ha avançat el partit els de la Lourdes han tingut una còmoda victòria al camp municipal Primer de Maig, a la capital vallesana.

 

 

L’afició ha pogut celebrar els 4 gols dels del Juan Bocanegra. Els protagonistes de la jornada han estat Oliver Jabato qui ha marcat el primer gol al minut 7 de la primera part, i el tercer gol al minut 65. Oscar Gonzalez, per la seva banda, ho ha fet en el segon i el quart gol al minut 51 i 66 de la segona part respectivament. Tot i haver marcat dos gols, Oliver Jabato ha estat expulsat amb targeta vermella minuts abans de la finalització del partit.

 

 

En total hi ha hagut 7 targetes grogues, 5 per al Vallès i 2 per a la Lourdes. I una targeta vermella per a cada equip, que ha comportat l’expulsió d’Oliver Jabato de la UD Lourdes i d’Albert Espada del C.AT Vallès.

Edicions locals