Nuet (EUiA) aposta a Mollet per donar estabilitat a les confluències d'esquerres

El pròxim 4 d'Octubre EUiA escollirà els 8 delegats i delegades que representaran a EUiA Mollet a l'Assemblea Nacional del partit

 

El Coordinador General d'EUiA, diputat i Secretari Tercer de la Mesa del Parlament de Catalunya en representació de "Catalunya Sí que es Pot", Joan Josep Nuet, va visitar Mollet el passat dia 20 de setembre al vespre per a presidir la reunió de l'Assemblea Local d'EUiA, a la que van assistir una trentena de persones, per tal de presentar la proposta de document polític de la 7a Assemblea Nacional de la formació d'esquerres, que tindrà lloc els propers 29 i 30 d'Octubre a Barcelona i en la qual es marcaran les línies d'acció política i social a seguir per EUiA en els anys vinents.

Nuet va ser l'aposta per a la creació "d'un nou subjecte polític de l'esquerra transformadora catalana, el qual superi i doni estabilitat als diferents projectes de confluència en els que EUiA ha participat en les darreres cites electorals (Barcelona en Comú, Catalunya Sí Que es Pot, En Comú Podem)". En aquest sentit, Nuet va valorar l'experiència de Canviem Mollet. Així mateix, va ressaltar que, precisament, EUiA va ser pionera en apostar per la creació d'un "nou espai de l'esquerra" en la seva anterior Assemblea Nacional, la 6a, que va tenir lloc fa més de 4 anys, al juny de 2012. Un altre del punts destacats va ser el projecte constituent de país que EUiA defèn, que es el de la "República Catalana", el qual reconeix a Catalunya com a subjecte polític sobirà.

La d'ahir era la primera d'una sèrie de reunions de l'Assemblea Local per tal de preparar la seva participació en l'Assemblea Nacional, que culminarà amb una altra reunió el pròxim 4 d'Octubre, on es votaran les esmenes que es presentin a la proposta de document polític i on s'escolliran els 8 delegats i delegades que representaran a EUiA Mollet en aquesta important cita política.

 

Edicions locals