El Club d’Escacs Mollet rep el trofeu com a campió de la Divisió d’Honor de Catalunya

L’equip molletà també va esdevenir subcampió en l’absolut de partides ràpides que va tenir lloc el passat diumenge a les instal·lacions de l’Escola Sant Gervasi

El Club d’Escacs Mollet va rebre el trofeu com a campió de la Divisió d’Honor de Catalunya en la Festa Catalana d’Escacs, que va tenir lloc el passat diumenge a les instal·lacions de l’Escola Sant Gervasi. A més el club molletà també va ser subcampió en la prova de partides ràpides que es va disputar al mateix lloc. L’esdeveniment impulsat per la Federació Catalana d’Escacs ha estat organitzat enguany pel Club d’Escacs Mollet.

 

 

La prova de partides ràpides comptava amb gairebé 400 jugadors, de 88 equips diferents. Després de superar les 9 rondes i arribar a la final, l’equip molletà va perdre d’un punt i va acabar finalment com a subcampió de la prova. La prova la va guanyar el club SCC de Sabadell. Tot i això, els molletans va rebre el premi de la Divisió d’Honor de Catalunya de mans del president de la Federació Catalana d’Escacs, Antoni Ayza.

 

 

Ramón Caro, president del Club d’Escacs Mollet ha fet una valoració positiva de l’esdeveniment. “Va ser un èxit, amb 87 equips de 4 jugadors disputant la competició, amb molt bon ambient en el marc de les magnífiques instal·lacions cedides per la cooperativa Sant Gervasi i amb un dinar de germanor i una entrega de premis del Circuit català i de la Lliga catalana. Una festa catalana multitudinària, exitosa i, pel que ens van dir, ben organitzada per part del Club d'Escacs Mollet”.

Edicions locals