Monràs: "Té el cap i el cor per ser el líder dels socialistes catalans"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, explica la seva alternativa als militants a La Marineta

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta i l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, estan en ple procés de primàries internes per optar a liderar el partit. Aquest dimarts es va trobar al Centre Cultural de La Marineta de Mollet amb militants amb l'objecte d'explicar-los per què vol tornar a ser primer secretari del partit, les seves propostes i per parlar de la situació política a Catalunya i a Espanya. "Una tasca senzilla i complexa alhora", va explicar Iceta.

El candidat a liderar de nou el PSC anava acompanyat per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs qui li va manifestar el seu "ple suport". Monràs es va desfer en elogis cap a Iceta de qui va dir que havia "fet un pas endavant en un moment difícil del partit" i de qui, va assegurar, "té el cap i el cor per ser el líder dels socialistes catalans".

Miquel Iceta es va referir en diverses ocasions a la demostració de democràcia interna que està oferint el PSC amb aquest procés de primàries que culminarà amb la votació per l'elecció de primer secretari el 15 d'octubre i que ha fet que els dirigents territorials expressin el seu suport cap a un candidat o l'altre. "La riquesa de la nostra organització es manifesta en el fet que altres alcaldes pensin que la Núria és millor", va assenyalar en referència a un recent acte en el qual diversos dirigents del Vallès Oriental donaven el seu suport a Núria Parlón. Iceta va manifestar-se repetides vegades "orgullós" de ser militant d'una organització que els hi dóna la paraula, d'una formació democràtica "on hi ha debat".

Per descomptat, Iceta també es va referir a temes d'actualitat com la posició que té d'adoptar el PSOE en relació amb l'elecció d'un nou govern. "Votaré Sí a la proposta de Sánchez, perque comparteixo la seva visió que s'ha de buscar una opció alternativa al PP", va explicar.

Edicions locals