Tot a punt pel dia gran dels aragonesos

Aquest dissabte, 1 d'octubre, comencen les Festes del Pilar 2016 que seguiran fins al dimecres dia 12.

 

El Centro Aragonés de Mollet prepara una nova edició de les seves tradicionals Festes del Pilar. Aquest dissabte, 1 d'octubre les festes que seguiran fins al dimecres dia 12, Dia del Pilar, arranquen a les 21:30h amb un sopar de pernil de Teruel i l'elecció de la Reina i Dames de les Festes del Pilar 2016.

Les activitats festives continuen el diumenge 9 d'octubre amb un dinar de Germanor (14h) i una tarda per la mainada amb jocs infantils i xocolatada (18h)

Des d'aquest dissabte i fins al pròxim dia 12 cal destacar que estan programades activitats diàries com campionats de billar, corda, dards o barra aragonesa.

Finalment, per concloure les Festes del Pilar, el dia 12, el dia gran dels aragonesos, s'enceten les activitats a les 10:15 hores amb la Ronda Aragonesa fins l'Església de Sant Vicenç de Mollet on tindrà lloc la tradicional "Missa Baturra". Posteriorment, una vegada finalitzat l'acte religiós, la comunitat aragonesa de Mollet i tots els que vulguin acompanyar-los, hissaran les banderes a la Plaça de Prat de la Riba. Els actes del matí finalitzaran amb un vi d'honor al local social del Centro Aragonés. A la tarde, les Festes del Pilar tancaran la seva edició del 2016 amb un Festival Folklòric al local social del Centro. Actuaran la Escuela de Jotas i el grup del Centro Aragonés, Aben Jot.

Edicions locals