El PSC de Mollet es posa al costat de Pedro Sánchez

Josep Monràs diu sentir "vergonya amb majúscules" veient l'actuació d'alguns dirigents del PSOE

 

El PSC de Mollet s'ha posicionat avui en relació a la crisi interna que viu el PSOE arran de la dimissió de 17 membres de la Comissió Executiva Federal amb la finalitat de fer caure el Secretari General, Pedro Sánchez.


En un comunicat l'agrupació de Mollet del Vallès mostra la seva sorpresa "davant de la mala pràctica política que un conjunt de membres de la Comissió Executiva Federal està utilitzant contra el Secretari General, elegit directa i lliurament per la militància" i donen suport "als diputats i diputades al Parlament d'Espanya i al Secretari General com a candidat a la Presidència, perquè nosaltres vam fer campanya per cercar un Govern de progrés per a Espanya, que canviï les polítiques impulsades pel PP durant els darrers anys".


Els socialistes molletans reclamen públicament la votació directa del conjunt de la militància per a l'elecció de la Secretaria General del Partit i un Congrés Federal "que reculli les veus plurals i àmplies de la militància".


Ahir dijous l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ja va escriure un article en la mateixa línia, però especialment contundent. Monràs deia sentir "Vergonya amb majúscules" veient "la poca responsabilitat d'alguns companys del PSOE".


"El que estem vivint aquests dies és un espectacle lamentable d'unes persones que només actuen moguts pels seus interessos personals", reblava el dirigent socialista molletà


"Que no tinguin la barra de dir que tot ho estan fent per salvar al PSOE, perquè amb la seva acció l'estan enfonsant. Que no ho veuen que l'únic que estan fent és beneficiar al Mariano Rajoy?", deia

Edicions locals