El Carmanyola Sound torna al parc de les Pruneres

Dissabte el parc es va omplir de música i activitats per a tothom en la segona edició del festival. Tots els concerts es van dur a terme amb normalitat, ja que el temps va ser finalment favorable

Dissabte passat el parc de les Pruneres va acollir la segona edició del Carmanyola Sound. Des de les 12 h fins a les 22 h el festival de música va aplegar centenars de persones per gaudir dels concerts i les activitats infantils i familiars. Finalment va fer bon temps, fet que va possibilitar el bon desenvolupament de les activitats programades.

 

 

Enguany és la segona edició d’aquest festival, caracteritzat per que els assistents duen la seva carmanyola de casa i d’aquesta manera no puguin passar el dia a la gespa del parc amb la família i amics. També es vol potenciar la carmanyola com a recipient reutilitzable i, per tant, la cura del medi ambient.

 

 

El cartell d’enguany comptava amb la participació de grups com: La Bambula, Ariadna Rulló, Adonai, IHY, MiSS iS hOOk o RADIOBOTS, aquest últim dedicat al públic infantil. El festival també ha comptat amb activitats per als més menuts com ara bombolles de sabó, contes en anglès o taller de fang.

Edicions locals